Då var det dags igen - Årets mest högpresterande månad är här. Ni vet den månaden vi förväntas att göra och hinna så mycket mer än vad som näst intill är mänsklig tillfredställelse. Samtidigt som vi ska le njuta och koppla av. Tja, Falsk eller sann marknadsföring av december? 2019 och det är dags att varva ner- Ingen tackar oss för presterande som tar knäcken på oss. Ingen tackar oss för att vi är mer i framtidens steg , nästan springande dit, så att vi tappar här och nu. För vems skull? Kan det var så de som försöker sätta den framtid som vi inte vet något om är så rädda att missa något av den om de inte planerar den nu? Vilken stress! Mitt arbetsbord för dagen. Jag njuter av jobbet på skärmen och utsikten. Vyn över här och nu i mitt egna hem. Njuter - inget överflöd av pynt. Utan match matchning i enklaste lag. Tacksam över mina val. Kram A.