Kan det där med middagslagning stressa er också?

Jag kan bli grymt stressad av att hinna med förbereda och planera. Men jag kan också tycka att samma punkter ger fantastisk avkoppling. Laga middag är alltså väldigt dubbelt för mig. Enklast skulle kunna vara att ”skylla på” att ungarnas hunger eller icke hunger skapar stressen.
Men vad ger det mig?

Som allt annat handlar det om att ta eget ansvar. Och i detta fallet så handlar det om att för mig planera, skapa förutsättningar och servera mig bästa verktygen.
Enkelt?
Nja- men iallafall identifierat så handlingsansvar kan skapa bästa resultat istället för tvärtom.

Ett verktyg till mindre stress vid middagslagning så här års kan vara att ro iland boxen/kassen med middag för upp till 4 personer med Bearnaisesås i spetsen från Erikssåser!

Tävlingen är enkel finns under ovanstående bild på min instagram och pågår tills imorgon 5/12 kl.12. Vinstkassen levereras hem till vinnaren den 22/12. Snacka om bästa verktyg!
Mitt i julstressen sista dagar får vinnaren middagsmaten hemlevererade.
Hur bra är inte det?
Tävlingen hittar du HÄR
Deltar man kan man vinna, deltar man inte kan man inte vinna!
Hur som, eget handlingsansvar når vi alltid längst och till bästa resultat med. Vill du kan du gnälla ihjäl dig resten av livet på allt och alla - eller också gör du slag i saken och tar kommandot över ditt egna liv.
Kram A.