Såg ni Idolfinalen igår? Vilka killar i finalen- vilka röster och vilket artisteri! Jag brukar inte ringa och rösta..Faktiskt har jag ringt och röstat varje vecka på samma deltagare. Jag har inte haft tvekan en enda gång. Studier tar på krafterna och sällskapet i tv soffan somnade långt innan idol . Min minsting! Hur som blev det en vinnare igår i finalen. En värdig vinnare i mitt tycke! 17 år gammal vann Tusse igår Idol! Se reprisen efter Nyhetsmorgon el gå in på TV4 play och se. Alltså vilken idolresa denna 17 åring har gjort!! och vilka känslor han har framkallat i sina uppträdanden. Jag har både skrattat, känt glädje och jag har fått torkat tårar av hans uppträdande och inlevelse. Han har en sån potential inom artisteri som få! Jag hoppas vill och tror att han nu i din unga ålder kommer få det bästa tryggaste spelarna vid sin sida när han nu ska ut i den stora musikbranschen! STORT GRATTIS TUSSE!! Varje vecka var du den som fick min röst! Du är en mästare vid så unga år. Bara du själv kan bestämma hur långt du kan gå. Modet lekfullheten och känsloregistret- alltså wow! Han har det och han visar det! Idolsvinnare 2019 är en riktig vinnare! Kram A.