[ Innehåller reklamlänk för Optimalprint.se ]

Goda minnens påverkan för nutidens sinnesstämning är som godis. Tyvärr har vi inte tillgång till alla våra minnen jämnt och ständigt. Så det där med påminnelser är finurligt och bra.

En låtlista med 10 i top på låtar som ger mig ett gott minne som då påverkar min sinnesstämning åt det goda hållet. Så bra och bäst!

En god bok som jag läst och kan utan och innan, men som gör mig glad vid bara tanken på titeln.

Affirmationer på hallspegeln som höjer mig, ger mig mod och gör mig starkare. Alltså påminnelser så att inte självkänslan sviktar eller tappas.

Sen har vi det där med bilder på det finaste vi vet!
Foton och bilder på miljöer, situationer, platser och personer av ett gott minne. Så härligt god är den påverkan!
Ett photo på väggen, en bild på en mugg osv. Låt det bästa du vet synas för både ditt medvetna och omedvetna jag, så ofta och så länge som möjligt utan att du medvetet behöver titta på det. Effektfult och förtrollande!

Checka in produkter och tjänster hos Optimalprint HÄR och nyttja koden SMARTSON55 Den ger hela 55% rabatt och gäller fram tom 22 december!!

Perfekt för valet att fixa en glädjande tavla till hallväggen på det bästa vi vet som påverkar   sinnesstämningen godast.
Varför just hallväggen?
Tja, oftast är det den väggen vi passerar flest och längst gånger per dag. Fastnar fotot liksom på näthinnan kan ni när som sinnesstämningen svajar något, bara sluta ögonen och let fram fotot / tavlan inom er.
Och vips känns den härliga känslan av, och sinnesstämningen är på väg mot topp igen.
Superduper!
Nyttja koden!
Kram A.