Känner mig mega stolt efter bullbak igår. Har egentligen aldrig tyckt om att baka bulllar . Degen har oftast känts stor som den aldrig tar slut .Att då ändå ta sig gör det. Berömmer mig väl idag innan jobb! Det är heller ingen självklarhet längre att få med sig tonåringarna på att baka. Men hur som fick jag sällskap av en tonåringar och måste säga att dessa lussebullar blev godaste ever! På tu man hand i köket med en tonåring är roligt bland klet och kladd. Vi lyckades väldigt bra måste jag säga! Sp även om tjejerna var mer exalterade som små så blev bakstunden en givande på tu man hand stund mellan mor och dotter. Hur viktiga de stunderna är? Mega viktiga! God andra adventsfikat blev det sedan till Carolas advents program. Ett verkligen lyckat koncept på trean! Tänkvärda ord vacker miljö och fina jullåtar! Mormors gamla broderade diskhandukar kom väl till hands som bakdukar ! Fint! Godaste adventsbullarna ever. Fyllda med riktigt god vanilj och saffrans fyllning! Receptet hittar ni på Roy Fares sida på Facebook! Ha nu en trevlig vecka. Kram A.