Vintertid ack vintertid vad gör du med vår hud och vårt hår?
Känner ni också av hur vintern får oss att torka till?
Fnöskiga händer och frasigt hår typ. Så känns det här iallafall! Kan säga att det går åt handlotion och hudkrämer i dessa dagar!
Vad gäller håret har jag genom att stoppa i mig tre rosa vingummin om dagen under den senaste månaden, faktiskt känt en förbättring av min hårkvalité-Inte en dag förtid kan jag säga!
Jag ju ordat om det förr till er - att det definitivt tar på kvaliten att bleka ner håret från väl infärgat svart till blondt!
Hur som har jag alltså för första gången testar hårvitaminer! Och faktiskt också känt ett godare resultat!! De ni!

3 rosa vingummin om dagen. Perfekt för mig som älskar godis! Dessa är vingummin är också kalorisnåla och rika på vitaminer som biotun och zink, som bibehåller håret till normal konsistens.

Vingummina är gjorda på en naturlig arom från jordgubbar och håller genom detta en god smak.
Fler vitaminer som ingår är folsyra, B5, B6, & B12.
3 rosa godisar om dagen och jag får i mig den perfekta kombinationen av näring för att stärka mitt hår inifrån och ut!
Fler fördelar med mitt rosa dagsintag av nyttiga vingummin: veganska, fria från laktos och gelatin,   kalorisnåla, baserat på naturligt socker från bär.
HairLust Hair Growth Formula Gummies rekommenderas om man fått tunnare hår av upplevd stress, har torrt hår, varit gravid och tappat hår, haft hårförlängning som skadat håret mm eller om du bara vill ge ditt hår det bästa näringsmässiga stödet.

 

Skillnaden nu då på mitt hår så här efter 4 veckor: inte lika tort hår, håret känns tjockare/ fylligare och jag fäller inte lika mycket hår i duschen.

 

Jag rekommenderar varmt att testa produkterna. Hår av normal hårkvalite är till för alla!

Kram A .