(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel SE)

Har ni också märkt hur mycket enklare det är att styla ditt hår och också få det färdigställde håret att hålla , med bra styling produkter ?
Att inte ha någon produkt i efter tvätt för att sedan använda värmande verktyg som plattång och locktång skulle inte fungera i mitt hår. Tipsar därav om Wella Volym mousse - perfekt att dra i en klick i det handdukstorkade håret . Det gör att mitt tunna i vanliga fall platta hår får upp volymen- me like! Wella har också ett fantastiskt silver schampo som jag varmt kan rekommendera. Håller håret i schack de kalla tonerna och fri från gult.
Smart val i dessa julklappstider kan vara att köp hem lite bra stylingprodykter för extra paket till nära och kära. Ni vet vilken tonåring som helst sätter värde på kvalitetssäkrade hårvårdsprodukter!
Jag vet av egen erfarenhet!
NordicFeel har så mycket nedsatta priser i nuet på HELA sortimentet och fraktfritt över 99kr Beställer du nu hinner du få paketet innan jul! Alltså så bra ! Tänk hur många paket till olika människor som kan hittas på en sida som NordicFeel. Jag älskar verkligen det!
Att slösa tid i affärer så här års är inte min melodi!


NordicFeels sortiment hittar du HÄR
WELLA Extra volyme mousse: HÄR

WELLA silverschampo: HÄR


Lycka nu till alla ni, så här veckan innan julafton. Tänk på vad ni lägger tiden på så att ni är pigga till jul!
Nätet - en gudagåva för sådana som mig såhär års att handla ifrån sig på!! Mycket tid sparas! Me like!
Kram A.