25 dec 2019. Juldagen och landet ligger lugnare än lugnast . En fin julafton är passé. Alla fyra hemma är mysigt men också intensivt. Att sedan ha släktens minsta på besök var också mysigt. Ni vet tindrande ögon och spännande väntan på tomten. Känns bra att kunna bjuda in . Traditionell uppställning hos tomten igår som alla andra julaftnar som tomten har kommit. Ser på barnen när det sitter runt tomten och mina mina barndomsjular hos mormor. Fin känsla att den traditionen lever vidare genom mig, ner till nästa generation, även om min äldsta är 27 är hon liksom hennes systrar barn på julafton! Att ha dörren öppen öronen och sittplats för alla, också det ett mormorsarv. Liksom mat & godisbord som definitivt räcker till flertalet fler. Paket till stora som små med överraskningar i. Med givandet i fokus är jag glad och tacksam över att åter ha dem alla 4 samlade och samtidigt kunna få ta del av släktens minsta och dess tindrande ögon . Tacksamheten över att ha ärvt mormors gener att ha dörren öppen och en plats för alla likaväl vid mitt bord, som mormor hade vid sitt. Nu fortsätter julen med godis och tv-tittande . Myser i mina nya leopardmönstrade plagg. Mina ungar vet vilket mönster jag älskar . Kram A.