Har ni tänkt på att ge bort presenter kan skapa nya oanade favoriter hos mottagaren? Som givare kan man scanna av och hitta tänkbara paket som skapar ett behov som aldrig var tänkt av mottagaren. Rätt fiffigt för att skapa utveckling hos någon som inte hade tänkt . Att vara småsnål på jul tycker jag inte passar sig. Framför allt mot barn. När de billigaste och minsta önskningarna plockas från önskelistor och egot själv matas med kostnader som fester bröllop resor och smycken. Hujedamig! Men då vet man att återigen är leverne i dominansen enbart en tidsfråga innan otrohet & kaos också går igen. Att styra upp tider planering mat presenter mm för en vuxen man är att nedvärdera mannens egna kompetens. Myser i leopard nerifrån och upp. Så glad och tacksam över finaste morgonrock i detta mönstrer som jag älskar. Dock med en stor tveksamhet till att bära morgonrock, men på dessa dagar har jag kommit att älska plagget! Med pyamas mönster under i samma mönster trivs jag! Funkade även perfa igår när jag skulle hämta hem barnen. En självklarhet som tonårsförälder att avstå alkoholen för sina tonåringars skull. Hade det varit självklart , hade jag inte behövt bege mig ut i vinter natten och hämtat hem barn. Tänk så enkelt det kan vara att få lov att tänka till & ge alldeles själv. Och så bra det blir! Tillskillnad mot när andras Egon styr upp enbart efter egen vinning skull! Mitt mönster på världens fluffigaste morgonrock från finaste tjejer som vet vad deras enda mamma behöver utan att någon annan behöver diktera eller dirigera villkoren . Kram A