(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lagerhaus SE)

Får ni också dille på saker och ting emellanåt?
Ni vet när ni får en tanke på något och sen inte kan släppa det?

Jag skapar ofta dessa bilder i huvet på saker jag vill ha och sådant som jag vill uppleva. Detta utan att veta om sakerna finns att uppbringa eller om någon tidigare har upplevt det jag vill uppleva.
När jag väl släppt tanken är det först då den kommer bli verklighet. Ni vet man måste släppa fokus på tiden och bara vara säker på att tanken ska bli verklighet.
  
Guldiga bestick som tål diskmaskin en tanke som funnits sen köket blev klart i somras. Och som jag har letat! Jag såg likaväl vardag- som festdukningar framför mig .
Utan resultat av letande släppte jag fokuset, och sen mitt i julklappsinköpen hittade jag dem, världens finaste bestick!!!

Guldigt fint skimrade de på de juldukade bordet likaväl som till mer lättare lunchdukning!
Besticken är från Lagerhause. De är lagom guldiga, greppvänliga, tål maskindisk, lagom stora och lagom i pris! Precis sådana som de var från början i min tanke! Länk till besticken hittar ni nederst i inlägget!

Perfekt passar besticken in i mitt hem! Och glad över att jag också passade på att köpa salladsbesticken till.

Nu är de gamla besticken urgallrade ur bestickslådan. Och även där skimrar det nu så guldigt fint när den dras ut!
Guldbestick från Lagerhause, maskindisktåliga hittar ni HÄR

Glad och tacksam över mina nya bestick och förmågan att släppa tiden och enbart behålla fokus på att tanken kommer bli sannönskar jag er nu en god fortsättning på julhelgen!
Kram A.