Tidig morgon denna mellandagsfredag. Reflektion tid för arbete. Kändes nästan lite ovant att börja beta av arbetshögarna. Men känns otroligt skönt att vara igång! Tänk vilka hundår som jag gjort för att ta mig dit jag är idag. Plan 2020 ska skrivas i helgen, med 2019 i ryggen. Vart vill jag , mitt önskvärda läge , vilka resurser har jag och vad behöver jag göra och investera min tid i för att ta mig dit jag vill? Det svaret ska sättas ner på pränt och hållas som en vägvisare under 2020. Förövrigt tänker jag att rött nu kan städas ut ur hemmet. Lika fint som det röda piffar upp till advent lika trött är jag på den röda färgen när juldagarna är över. Granen när guldkille och får stå kvar till efter nyår. Funderar på stjärnorna i fönstret..? Hur gör ni med julpyntet så här dags? Så luftigt det blir med pyntet borta. Och just luftigt hem är ett av mina mål för 2020. Att samla på prylar känns mycket förlegat i nutid och start av ett nytt decennie. Kram A.