En gång i tiden tyckte jag att det var vansinnigt tantigt med innetofflor. Det var mormor som alltid var tofflor. Ingen annan. Och mormor var ju en tant. Kan det vara så att jag gått och blivit tant..? Jag älskar att gå runt i tofflor hemmavid numera. Även mina ungar älskar tofflor. Innebörden blir alltså att tofflor inte har med tantåldern att göra. Istället handlar det om att alltid vara varm om fötterna. Och vet ni mormor sa alltid att ”är man varm om fötterna fryser man inte”. Så bra med ett hem med samma storlekar och tofflor i olika färger och modeller. Finns alltid ett par att matcha med😊 Visst är livet finurligt att det alltid går att tänka nytt. Mormors tofflar har blivit ett välinvesterat mode för i andra och tredje generationen. Otänkbart i min ungdom och så självklart nu. Allt går att tänka om och göra nytt. Men tänker man inte nytt är det enklare att göra om, om och om igen. Samma resultat som innan. Ni vet en gång otrogen alltid otrogen - det är bara en tidsfråga.. Kram A.