(inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Norrskenjackets)

Trots att landskapet är utan snö ligger de allt som oftast vackert lugnt och ljuvligt dessa jullovsdagar. Det bjuder liksom in till promenerande. Passar perfekt för den som vill eftersträva jämn balans. Jag älskar värmande plagg från topp topp till tå i vintertid. Fluffig luvjacka att fluffa runt i under powerwalks, är liksom ett måste. Jag vill inte frysa! Min bästa vinterjacket ever heter Birka från Norrskenjackets. I really love it! Kan liksom krypa in i den och dess luva. Den håller värmen i alla väder! Nedan får ni en rabattkod som ger er extra 10% rabatt på norrskens i nuet gällande rabattkod som ger 50% rabatt. Ni får alltså totalt 60% rabatt!!! Check nedan i inlägget! Och skynda- för rabatten gäller endast till 31/12-19. Så bra detta är med internet- bara att klicka hem och sedan hämta hem från närmsta ombud. Blev sugen på att klicka hem en kompletterande jacka. Favoriter som Sälen, Kalix & Granby lockar med denna bästa rabatt på totalt 60%!!! Vilken blir din favorit? Lite röd om näsan men varm och skön om övriga kroppsdelar efter en skön powerwalk i min favoritjacka. Skön känsla att ha med till middagen ihop med en stor actionhjälte. Bästa jackorna av kvinnor för kvinnorhittar HÄR  Rabattkod: NORR50 Ger 50% rabatt Rabattkod : annelie Ger ytterligare 10 % rabatt!! Gäller på ordinarie priser tom 31/12! Bättre kan det knappast bli- totalt 60% rabatt på din nästa jacka!! In och scanna av vilken som blir din favorit! Innan du fortsätter helgens njutning! Kram A.