Sista måndagen för 2019. En klämdagsmåndag för många. För mig en arbetsmåndag. Varvar jobb och umgänge med tjejerna dessa dagar. Deadlines är deadlines! Ibland, som sent igår kväll, kan jag kombinera . Jobbade vid bardisken med finaste vyn med 3 av 4 actionhjältar framför mig i soffan. Deadlines även på umgänge med de stora tjejerna som strax far iväg tillbaka till sitt Spanien. Det är mysigt att ha dem hemma till låns. Men också ovant att alla 4 bökar runt under dygnets 24 timmar. Det händer liksom något hela tiden. Och mycket som ska fixas innan de reser igen. Igår tog vi fram den gamla frisörsaxen och kunde sedan bocka av klippning på listan. Precis som när de var små. Hur som arbetsdagen tar vid här nu och de 4 mina sover skönhetssömn några timmar till. Denna sista måndag innan decenniumskifte.. Kram A.