Nyårsafton och snart är 2019 passé’. Medans ett nytt år står för dörren passar jag på att blicka tillbaka på året som gått . Nyårsafton slutar som året började. Som singelföräldrar att styra upp ha koll och oroa sig för tonåringars nyårsfirande. De annars så viktiga varannan lösningar finns inte på nyår sen nya fläktar blåst in. I början av året som i nu i slutet vill jag därav höja en fana för kvinnlig kraft som orkar och alltid fixar för alla ungar i världen! Ett år med insikter och lärdomar, där blod många gånger är starkare än vatten. Och barn kommer då ofta inkläm. Ett år där kärleken är blind och ser inte helheten i vad som förstörs i långsiktliga relationer när dominansen kommer in som en fläkt. Ett år där kommunikation stått i centrum. Skilsmässa & otrohet som tystas ner kommer alltid fram när mattan vänds. Barn som inte blir delaktiga eller kommunicerade känner av och tar reda på. Ingen kommer närmare än de steg de själva tar. Ett år där egen tid har styrt de smarta och kloka. Ett år där värdesättande att lära känna sig sig själv ligger i fokus mer än hoppa in i någon annans liv. Ett år där förståelsen för singellivet styrka istället för samolivets. Ett år där medvetenhet och målmedvetenhet börjar och slutar året . Jag kan så mycket mer • Ert år av insikter - vad som är viktigt på riktigt för just mig. • Ett år där drömmar gjorts till mål och genomförts •’Ett år i förståelse för högkänslighetens ådra. • Ett år med genomförande av kurser och utbildningar Välkomnar nu 2020 med många nya möjligheter! Falska förbindelser ligger i fokus att avpollettera Jämn balans av egentid och umgänge med andra Mer utbildning och mer lärande Träning av mitt mentala jag och min fysik. Tja listan kan bli lång Hur som är det nya året snart här . Någon firar någon firar inte . Inget rätt och inget fel. Det är en ny dag imorgon också, och då ett nytt år! Happy new Year och ett riktigt gott nytt år på er! Kram A.