1 januari 2020! Wow! Årets första dag. En dag då löften som sattes igår förändras vid uppvaknande idag. Eller inte! Insikt och reflektion - grunden i att komma fram till det som är viktigt för mig. Också grunden i målmedvetenhet och att jag genomfört de mål och drömmar jag hittills befäst. Jag brukar inte sätta nyårslöften.. Brukar ni? Genom insikt och reflektion under 2019 sista månader, växte löftena fram. SMART mål är nu satt för dem och nedskrivet. Ni vet tal och skrift förstärker en tanke! Ett och ett kommer jag också gå igenom mina löften här på bloggen. Vinsterna och förlusterna av dem Det är med en skön känsla som jag idag strosar runt på årets första dag känner mig glad stark lyxig g och fri i mina löften och beslut. Ni vet det som är viktigt på riktigt och det som stärker mitt sanna jag i att bli en bättre version av mig själv. God fortsättning till er alla och envar. Kram A.