Skönt tycker jag med fler och större tomma ytor efter julen. Fortfarande jullov för tonåringarna och jag jobbar hemifrån, så att ha dessa dagar utan julpynt är lyx. Känns liksom om våren är på g. Målade om vardagsrummet strax före jul. Kände att vita väggar till en ganska svart inredning passar bättre än det grå i nuet. By the way läste jag inredningstrender för 2020 och det verkar som just grått är passé.. så var lite före dör ha ha! Hur som har jag lite nytt som investerats i under hösten, att sätta upp på de vita väggarna. Ska filurs lite om nytt och gammalt ska blandas även på väggarna eller om enbart nytt ska upp. Även om juldekorationen har blivit mer och mer sparsam för varje år hos mig, så är det skönt så här i början av januari att julen ligger nerpackad igen. Det är som 10 kg försvinner när det är undanstökat!. Dock saknar jag ljuskällor i mitt vardagsrum. Funderar på om fönsterbelysning fyller sitt syfte? Eller ska den belysningen flyttas in i rummet? Eller ska det nyinvesteras ? Hur som är det skönt med luftig yta! Och mer luft ska till- det där med utgallring ligger som fokus i detta vårt nya 2020. Det beslutet känns skönt! Kram A.