Hur vet man att något inte är bra för än själv om man inte testar själv? Självklart går det alltid att gå i fällan och vara en ja sägare och enbart lyssna på vad andra har att säga om ämnet. Ni vet att ta efter eller sno åsikt av de som tycks vara något coolare eller eftertraktade än andra. Och där går vi bet. Det är erfarenhet som ger styrka kraft och mod till att låta den egna kompassen och känslan vara vägvisaren till stegandet i det egna livet. Genom att testa kan jag också backa tillbaka och se att det jag var i från början också är det rätta för mig. Jobbar som en liten blå dessa dagar med deadlines när flertaget är lediga och firar efterdyningar av jul. Kan kanske tyckas märkligt - att jobba i egen regi bör väl vara att planerar in sin arbetstid själv ? Jo , så är det . Och tänk att det passar mig bra i dessa dagar att jobba efter deadlines. Ni vet det kommer en dag efter dessa också.. Alla steg som andra tar är inte för mig. Ibland är det lätt att missa det. Vi ser inte helheten och missar ibland det vi inte brinner lika mycket för. Stärker nästa generation med det jag lärt och de steg jag tagit. De vet genom mig att göra det man vill och kan är inte samma som att göra det som andra gör. Kram A.