Kikar in här på ett litet eftermiddags inlägg . Kollar ut över det julrimma vardagsrummet och känner skön känsla av luft!! Kanske lite kalt på väggarna. Har fortfarande inte bestämt plats för tavlorna. Vill ta tag i det under dagsljus.. och nja, det är som en grå dimma av skymning dygnet runt i nuet. Hujedamig mig vilket gråväder! Känslan är som om jag for ever vill bosätta mig i morgonrock och pyamas!. Ökar på myskönslan med mängder av levande ljus. Varvar jobbandet med läsning och och mer kunskap om högkänslighet. Förstår mer vikten av dagar utan intryck mer än någonsin. Häftig känsla att förstå och lära sig mer om sig själv. Det ger verktyg. Så mycket enklare att stega mig vidare i världar där mitt högkänsliga jag passar in istället för tvärt om som tidigare. Högkänslighet är ett personlighetsdrag. Precis som vid diagnoser handlar det om att skaffa sig verktyg för att stega vidare i sitt bästa jag . Tänker på att det finns fler än jag som dränerat sig själva i tron på att ett leverns med sammankomster med andra människor är det viktiga i livet. Så mycket energi som tas. En högkänslig person registrera och tar på sig såååå mycket mer intryck och känslor av andra än vad någon kan förstå. En slags unikhet som behöver sina verktyg för att inte bli utdränerad. Kram A.