I en försmak av vardagen startade vi upp gårdagen. Hemmajobb för mig & riskett utbildning för tonåringarna redan på morgonen. Jag är nästan förvånad hur enkelt de kom upp och iväg. Dels berodde de nog på nyfikenhet hos dem , att starta upp körkortsutbildning mer på riktigt, men också dels att jag betalat Riskettutbildning för dem. De är fullt medvetna om att jag med en inkomst sliter väl ibland för saker som gynnar dem. Det är intressant detta med att vara en felaktig förälder eller inte. Aktiviteter och stunder på tumanhand så viktiga för oss föräldrar att styra upp med våra ungar. För oj vad de behöver de och vad det ger. Blev en promenad till körskolan med bägge tjejerna under eftermiddagen för inskrivning. Och yes de skrattade åt mina många frågor. Men det bjuder jag på! My girls . Medvetna och tacksam har de koll på kostnader och ser skillnader . Kram A.