Jag är inte mycket för att springa bena av mig för att fynda på januariregnet. Däremot trivs i upplevelser ihop med ungarna. Återkommer ofta angående hur viktigt det är att styra till stunder på tu man hand med sina barn & ungdomar. Så viktigt att som vuxen styra upp men också att se till att det blir på barnens villkor. Det är förödande för den kvot av ungar som inte får de där stunderna på egen hand med föräldrar. De ungar som bara får ta del av föräldrar som inte växer ihop med barn och tonåringar behov och ålder, utan istället lägger pengar på egna resor och umgänge med nya partners och andra ungar. De som inte får de behövda egna umgänget och uppmärksamheten. Så därav - visst blev det en sväng på stan bland rea priser och folkhav. Precis som tjejerna önskade. Mysig middag i lugnan ro. Där det goda samtalet får styra istället för tiden . Lyxigt och viktigt! Och även jag fyndade! Ett par vita sneakers till och jag kommer bo i detta ser i vår! Nöjd med detta & nöjd att ingå i teamet med mina tonåringar. Belöning genom härligt sms idag. Never ever give up och stå stadigt på egna ben. Gör vad jag kan för att se ska få med sig det! Kram A.