Alla behöver alltid förändra något . Ingen är bäst på allt. Små förändringar kräver också sin påminnelse och reflektion . Ni vet- Att göra om samma resa att ta samma steg som tidigare - tja hur det sen än lider står vi där sen i samma resultat som tidigare. En gång otrogen, alltid otrogen är inte bara ett talesätt, tar vi samma steg som innan upprepar livet om och om igen. Då står vi där snart igen - nytt otrohetsdrama väntar. Vill vi INTE ha det resultat vi tidigare stått i- tja då behöver vi ta ny steg. Oavsett hur läskiga de är så är det de ända som kan ta oss till nytt resultat. Med samma steg som tidigare är det bara objekten som skiljer sig. Ditt resultat blir samma. Att gå från vanlig mjölk i kaffet till att njuta av kaffe med soja mjölk i - näst intill en omöjlighet tidigare. Men sanning nu!! Så nöjd med stegandet och övandet - allt med ett resultat av bra för kropp och själ i fokus. Och yes grundar varje morgon med citron vatten innan kaffet. Kass mage förr och bra i magen nu. Resultatfokus har tagit mig hit md njutning av kaffe utan vanlig mjölk. Kram A.