Mildare än mildast denna vinter. Ändå är vår hall fullproppad med varmaste vinterjackor. Ja, jo flertalet av dem är mina. Sen att tjejerna ärvt mitt intresse för skor och jackor.. vore kanske konstigt annars eller hur? Funderar på det där hur mycket man ärver och hur mycket av det man sen kan jobba bort om man inte trivs med det. Eller om det inte leder en själv framåt? Jag ser mycket av mig själv i mina tjejer. Därmed inte sagt att de alla ärvt det som jag ser som det bästa hos mig själv. En del av det jag ser går i arv till dem har jag själv arbetar bort sen några år tillbaka. Märkligt att då se det igen.. Alla har vi ett eget ansvar i att jobba för det som är viktigt på riktigt. Vad det nu må vara. Ibland är det skittufft som singelmamma att vara i relation med sina tonåringar... Jag förstår ibland varför de handlar som de gör men kan samtidigt bli sårad i hjärtat. Jag blir rädd ibland när jag ser förändringar hos dem och deras påverkan av kyla och is. Ni vet coolhetens magi är ingen magi överhuvudtaget. Det finns alltid en vinst i att vara snäll god och jobba upp ödmjukheten . Valet du gör när du steppar upp dig tar dig rättigheter istället för att se ansvar och skyldigheter är bara nonsens att det är ett vinnande koncept. Ni vet universums lagar och tiden har ingen makt. Så tids nog när du jobbat mot istället för för ett varmt ödmjukt klimat kommer kylan tränga in även på din hud. Ett beteende jag ser skräck i att mina skulle påverkas av. Nix pix ordning i reda pengar på fredag ingen lycka är bestående när landet inte är genomkrattat innan nya frön sås. Ogräset kommer komma upp ta sig upp ta för sig och vips är ogräsgrödan åter oredan som syns. Förresten en ny rock till hallen.. dock mer för vårvärme - snygg som attan och på rea. Kram A.