Förvånar mig själv ibland. Att jag verklige. Tar tag i seg som jag vill och kan. Och detta med återhämntning är något som jag vill och kan ta in med mercrwgelbundenhet . Så av vikt för både utveckling och kreativitet. Att inte bara fortsätta lunka på och i nästa liksom . En mamma och fyra döttrar varav två hemmavarande tonåringar. Starka tjejer alla fyra. Pp hemmaplan iallafall. Finns säkerligen. Miljöer som de är ja sägare i också.. men här är hemma och trygghetszoon och yes- här finns åsikter! Ihop med företagande är det i sin fulla natur av vikt att även jag prioriterar återhämntning. Inte bara jag landet är fyllt av fler singelmorsor som skulle må bra av det . Iallafall är jag igång och inbokade återhämntningstunder med regelbundenhet finns nu i almanacka. Känns bra med ny vecka imorn! Avslutar söndagsstunden med lässtund i fina julklappsböcker av gudsonen. Och till det Tea och mackor. Och inte vilka mackor som helst - ljummet nybakat bröd!!!! Gjort av mig. Så härligt med en kreativitetsstund! Receptet kommer nedan! Jag är reda för ny arbetsvecka och startar tidigt och iväg imorn. Och fortsätter sedan med en stunds kvälls jobb. Nytt år med nya rutiner ihop med mitt egna ansvar gör mig taggad och redo . Recept Söndagslimpa 2dll havregryn 4dl vetemjöl 1dl solrosfrön 2 tsk bikarbonat 1 tsk salt 2,5 dl naturell kvarg 0,5 dl flytande honung 2 mogna bananer Tillagning Smöra en bröd form och sätt ugnen på 200gr Blanda alla torra ingredienserna i en bunke. Miss bananerna på en tallrik. Vänd i kvarg honung o bananer i bunken och blanda ihop till en tjock smet. Bred ut i den smorda formen. Grädda nederst i ca 1 timme. Supergott med eller utan bra böcker! Kram A.