Ibland hör man saker så nästan öronen trillar av. Skulle ljuga om jag skrev att jag är förvånad. Men visst är det ändå märkligt når historier som slutat med buller och bång återigen upprepas. All den kraft som läggs på att ha ett finger med i spelet och styra och ställa vad gäller andra skulle må så mycket bättre av att läggas på den egna utvecklingen. Resultat skulle bli att en och annan vuxen skulle kunna utvecklas och även följa sin ålder i sin klädstil. Barn som skulle må bättre, inte behöva skämmas eller kommer i kläm. Dominans, ett spektakel som styr utan vidsynthet av hur det påverkar omgivningen. Finns det någonsin ett skäl till att styra och ställa och förändra en annan vuxen människa? Finns det någonsin ett skäl till att göra sig underordnad en annan vuxen människa? Finns det någonsin ett skäl till att styra i det man inte har att göra med? Nix. Stolt när jag ser att mina ungar, stora som små som ser attraktion i självständighet. Kram A.