Tidigt morgonmöte denna morgon med transport in till "the big town" innan. Och ibland blir morgontiden knapp... Idag fick jag prioritera bort morgonkaffet på hemmaplan. Förstå känslan att sitta i bilkö genom stan i morgonmörkret och inte vara på fylldmed kaffe. Inte ens ha en mugg nybryggt i bilen..

Skön känsla dåatt bli erbjuden gott kaffe innan möte. Ytterligare en ny maskin att knappa in det kaffet som jag önskade.
Kan det vara så att ju fler specifika val som går att göra på dessa maskiner, ju godare blir kaffet?

Hur som -olika möten i olika lokaler och byggnader innbär att jag stöter på all världens olika märken av kaffemaskiner. Den ena med fler val och knapptryckningar än den andra. En del smakar mer vatten än kaffe och så finns det en del som.. tja det är som om jag vill bära med mig maskinen hem- så gott blir kaffet!

Oavsett det är första gången man tar kaffe ur maskinen eller om det sker dagligen, så ska det ge en skön känsla med kaffet i muggen.

Smart val det där att hyra kaffemaskin. En väl servad kaffemaskin har också en stor del i en välsmakad kopp gott kaffe! Tänker att det är bland den bästa kontorsservicen som går att uppbringa. Arbetsplatsen och dess kunder som alltid ges tillgången av just en väl fungerande servad och gott smakande kaffe maskin, har alltid mmöjlighet att ligga på topp.
Alltså kan det bli bättre när ingen på arbetsplatsen behöver hålla i de trådarna utan servicen ingår??!!
Intressant lärande av att få skriva det här ihop med ett uthyrningsföretag av kaffemaskiner. Orden och tankarna är som sig bör mina egna. Och yes jag är en van och inbiten kaffeälskare som mår allra bäst med att starta om dagen med en gott nybryggt!

Så även om jag trivs gott med kaffedrickande på olika fikaställen på stan och även hemma med bästa kaffesorten i bryggen, så ger det en god känsla av att ha blivit servad gott kaffe från en hyrd välfungerande och välsmakande kaffemaskin under ett arbetsplatsmöte.

Ett leed i bra och medvetna val är alltid bra!

Kram A.