[ Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Mighty Solo]

Det är aldrig försent att förändra. Att leva kvar i gamla vanor leder till samma resultat som tidigare oavsett vad det gäller. Tänk så mycket vi människor går runt detta. Vi byter ut objekten vi mörkar historia känslor och resultat osv osv Nästan blir vi sedan förvånade för att vi inte når annat resultat .

Att vecka kroppen i lugn takt på morgonen ihop med kaffet, ingen extra tid utan samtidigt som kaffedrickandet, ger mig en helt annan start än jag tidigare trott. Vi vaknar liksom ihop, kroppen och jag. En gudagod förändring! Gott är också att vara iklädd de mest funktionella och snyggaste träningsplanen jag någonsin haft.
Kan det vara detta att de är gjorda för kvinnor av kvinnor?
De håller in där de ska och har snygga detaljer är i ett fint och härligt material. I really love them!
Med koden: MightyAnnelie15 kan du också testa dem till bästa pris. 15% rabatt på hela sortimentet hos Mighty Solo. För mig ger det extra pepp och go känsla att känna mig snygg och bekväm i klädseln när jag tränar! Också det är en förändring för mig. Tänkte nog tidigare att det inte spelade så stor roll vad jag drog på mig . Men hörrni så fel jag hade!!!
Dessa träningskläder ger mig definitivt attraktion och dragningskraft till att genomföra min morgonväckning och träningspass!
Testa du med om det är skillnad för dig?


Du liksom jag kan alltid göra nytt- Nytänk reflektion och visualisering - bra verktyg när historien är för lik den gamla och viljan om nya resultat finns.

Kram A.