En lyxig känsla att ha bilen nytankad och nytvättat. Fixad och klar på ett och samma ställe. Det skapar vinning av tid och trivsel. Trivsel är viktigt! Trivs man inte behöver man förändra. Det är ingen annan som kan förändra åt någon annan. Det är bara man själv. Så var det när jag gick från anställd till egenföretagare. Från gammal skruttig bil till leasingbilar . Bägge stegen på darrande ben. Jag har slängt mig utför så många gånger i mitt liv och också med det lyckats att ta mig framåt. Tänk om jag inte lyssnat på min egna känsla. Då hade mitt liv begränsats av någon annans känsla. Och tänk alla som gärna tycker och tänker att man ska göra som de gör. Tänk så många som prackar på andra människor sig själva och sina åsikter .. det är det där med viljan att får rätt eller viljan till förändring. Vill man enbart ha rätt då har man missat förändringens kraft. Trivselkontot står man själv för. Det är jäkla bra investering om man väljer att investera i det. Kram A.