Ibland tänker jag att jag ska hinna mer än vad jag hinner på en dag. Så glad för för de rutinerna som jag övat under 2019 och som nu börjar sitta fast som rutin. Vatten i stora lass och till maten och inget annat är en sådan rutin. Jag vet ju att både jag och tonåringarna mår bättre av det än än annat i glasen . Så skönt med en powerwalk efter avslutat jobb. Idag. Även om solen precis gick i moln så ändå betydligt ljusare än förra veckan. Alltså det är så skönt att få till en sådant walk när rösten inombords försöker övertala till inomhussittande. Och för varje gång som jag övar ju mer sätter sig nya vanor kontinuerligt och väl. Och för att må bättre behöver alltid nytt övas in. Om och om igen . Att göra samma vändor gör ingen lyckligare. Avslutar nu kvällen med Alla mot alla med Philip. Jag lära mig alltid något varje program ihop med skratt. En bra kombo! Känns skönt också att barr slappa till tvn innan läggdags. Också det en övande rutin - att sitta ner med fokus enbart på tv:n. Samt att somna innan midnatt. Det kräver sin övning för en nattuggla som jag.. vet så väl att sömn är välbehövlig och gör gott. Därav min övning till mer sömn per natt. Verkar ju dumt att fortsätta göra det som inte är bäst för den bästa versionen av mig själv. Kram A.