För mig är det viktigt att visa mina barn kraften i att våga förändra. Allt går alltid att göra och att få lite bättre genom förändrade steg. Och det som är skit kan bli så jäkla bra. Det finns människor runt dem och andra som aldrig kommer till sin rätt i sitt egna liv. Gamla trassliga relationer tas med in i nya och stegen i de nya är som fastgjutna av gamla steg. Förändring och nya härliga resultat sker inte av motspelare eller omgivning. Förändrat läge nås enbart av den modige kloke som jobbar igenom sig själv. Sårbart - javisst. Men oerhört kraftfullt! Först genom modet att våga förändra och tänka nytt kan och nytt önskar resultat nås i det egna livet och i relation till andra. Mina ungar är kloka. Dock är det fortfarande unga i hjärnan och saknar ibland modet att våga vara modig och agera efter det som de själva tror på. De spelar med i låtsaslekar med en slags oärlighet som behövs jobbas på. Först när de själva är ärliga mot sig själva visar sin ärlighet, kan de liksom jag och du förändra. Så är det för alla. Den mänskliga powern är kraftfull när modet att stega igenom sig själv sin sårbarhet sin delaktighet sitt ansvar och nya förändrade steg! Vilken skillnad emot människor som förklär sina tidigare steg nästan oärligt in i nya relationer. Och allt blir som om spelaren står på repeat . Bara en tidsfråga innan korthuset rasar igen. Om och om igen, same same fast different. Det spelar ingen roll hur många gånger man flyttar hur många gånger man står brud. Fler talesätt än en gång otrogen kommer alltid nestla sig igenom brudklänningarna som våta fläckar. 2020 är ett förändringens år för den som vågars vara modig nog mot sig själv och med eget handlingsansvar gå mot den kraften som det ger. Mina barn är kloka och de kommer förändra. Kraftfullt och modigt med högsta powern av mänsklighet. Det har de lärt sig av mig. Kram A.