Fortfarande mildväder ute för att vara januari. Jag klarar mig utan snön men oj vad solljuset saknas. Igår vindade det rejält när jag eftermiddagswalkade . Idag är det mer vindstilla ute. Skönt! Jag jobbar medvetet och väl för att ha en dragningskraft ut även utan solljuset. Något segt idag av för lite sömn. Precis när jag skulle släcka ner cirklade en helekopter runt över centrum här. Varför har jag ingen aning om men, såklart skapade det orolighet innan jag fick tag på min egen tonåring som var ute på vift. Hujedamig mig vilket otrevligt ljud det är med en helekopter som cirklar över. Tacksam och glad över att inte fallit till föga med alkohol som belöningssystem för att det är helg. Som tonårsmamma känns just alkoholfritt som ett säkert och bättre kort. Valet är också ett medvetet val att att få ungdomarna att inspireras av . 2020 ligger det mod medvetenhet och power i att dricka alkoholfritt! I alkohol kan många gånger ligga flykt. Många delar av en fredag i centrum. Skönt med avslappnat häng utan krusidull. Jag mår bra av umgänge som sker på lika villkor. Kram A.