Alltså 20 minuter per dag i investering och sedan 23 timmar och 40 minuter över till annan. Tja det är det som behövs för god påverkan på välbefinnandet . 2o munters raskt stegande i naturen. Visst är den väl ändå värd sin investering? 20 minuter.. Förstår egentligen varför jag har chansat på att vara den utan.. Ibland är det så att vi alla gör märkliga val. Vi låter det omedvetna styra med gamla skrivande för att slippa din ansträngning. Men så när klokheten tar tag i oss och vi tar eget och medvetet kommando över tankar aktiviter och mål. Tja det är då välbefinnandet kan få sig en lyckospark genom endast 20 minuters investering av natur steg och inandning. Det är sedan som övning ska ske i ur och skur vareviga dag för att sätta varaktighet i investeringen. Genom den ordningen behöver vi inte mata historien vidare med att leva om det vi är mindre nöjda med. 20 minuters investering.. Om man inte vill stå still och tror på avveckling istället för utveckling så klart. I morgon tar jag fler och nya steg Kram A.