Det finns nog inget som skapar så mycket känslor inom mig som musik. Det har det alltid gjort. Jag tillhör dem som älskar musik. Jag har också en förkärlek till texter. Svenska sådana. Därav gör jag också klokt i att låta bli favorit musik under arbetstid. Inlevelse och känsla och jag tappar fokus i det jag ska utföra. Men fritid och bra musik- jag går igång på d! Förutom saknaden av Marie själv på scen njöt jag tillfullo av tv kvällen igår med ”En kväll för Marie Fredriksson” Som jag har lyssnat på hennes låtar och texter genom åren. Många gånger med styrka kraft och mod som resultat. Men också glädjen och power i Roxette och mer poppiga alster . Dresser for succés och Shes got the look. Minnen skapas av mycket glädje party och odödlighet . Det var nog också kär i tiden som även mitt hår åkte av och helblonderades för första gången. Vet att jag också gick på scen som hårmodell i detta mitt nya kortklippta blonda jag. En av alla gånger jag slängt mig utför.. vad fick jag modet från ? Svenska texter kraftfulla sårbara och också modiga . I really love that! Ni vet de där lekandet med ord några få som sammansatt blir så finurligt och skapar något inom en själv när man lyssnar ”Tro, jag vill finna tro..” Vid 50+ är jag idag väl medveten om att det då så ödödliga är en myt. Döden är en del av livet. Tacksam över kvällens sändning och inspelning av en fantastisk hyllningskväll till en av våra fantastiska kvinnliga sångerskor och låtskrivare genom tiderna. Tacksam över låtskatten och texterna som lyssnades på då och som fortsätter att ge mod kraft och styrka idag. De finns där som de för mig självklara på favoritlistorna Tack för det du skapade och delade med dig av till oss lyssnare, Marie. Kvällen igår som ljudade genom tv:n var kraftfull och mycket värdig på alla sätt och vis! En hyllningskonsert för en av de bästa! Kram A.