(Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för MarcMirren)

Idag fick jag hjälpa en stor utlandsboende dotter med intervju. Det var inte som mina vanliga arbetsintervjuer utan här var det jag som blev intervjuad och frågorna var på engelska också..
Vad gör man inte som mamma.. ?
Mysigt att höra dotterns röst om än att samtalet gick snabbt . Skön känsla också att vara sina ungar tillhands.
Under eftermiddagen blev det också ett mer coachande samtal om vilket val om inriktning som ska göras i gymnasiestudierna. Häftigt när tonårsdotterns känsla redan visste svaret på hennes val.
Vi är lika där hon och jag- att vi behöver snurra några varv för att få fram kraften och modet att lyssna på det vi redan vet inom oss.
Att få vara med på djupet är lyxigt i mammarrelationen!
By the way- Ska beställa hem fler bokstäver till mitt finfina guldplederade
bokstavshalsband från Marc Mirreen.
Känner att jag vill bära mina fyra tjejers första bokstäver på min kedja runt halsen istället för enbart mitt egna A.
Genom att fingra på halsbandet kan jag alltid och jämnt bli påmind om de fyra och att de är de bästa jag vet. I tveksamma situationer kan jag också låta deras bokstäver påminna mig om att de är mitt största varför.

Rabattkod: annelieeng15 ger 15% rabatt tom fredag 30/1 hos Marcmirren.
Så värt att göra en beställning på smycken, dessa dessa dagar som koden gäller!
Varför inte överraska dig själv eller någon när och kär med ett halsband till alla hjärtans dag som snart är i antågande?
 
Pärlörhängen med en liten guldig platta bakom - suveränt fina!

Kanske kan julklapsbokstaven från mamma runt halsen på mina tjejer också vara en vägvisare även för dem. Att jag står bakom dem!
Som mamma vill jag helt klart att de ska utveckla och fortsätta öva upp modet att våga lyssna och följa sin egna känsla!

Nu ska jag beställa mina bokstäver och kanske blir det ett matchande armband till örhängena också.. In och checka du också på finfina smyckeskollektioner och bokstavsbrickor! Och glöm för all del inte rabattkoden annelieeng15 Gäller tom fredag!
Kram A.