Måndag igår och tonåringarna anledde. Finns alltid en vision om den härliga känslan och lugnet när de är på hemmaplan igen. I går var jag tom uppe i ottan, utsövd och pigg faktisk, och bakade bröd!! Ibland blir inte min vision sann i mammarollen och jag får ställa om.
Det är som luften går ur tjejerna när de kommer in innanför ytterdörren här, och det kommer en och alla känslor på en och samma gång. Tryggheten och hemma, där kommer känslorna!
Vänder jag på det kanske de har en vision varje gång de är iväg . Om den sen inte blir sann och besvikna känslor inte får komma ut.. - tja då kommer de ut här...

Att kväva känslor är inte sunt. Det förvånar mig att det leks så många låtsaslekar 2020. Låtsaslekar där käckt och glatt är det ända rätta . Livet består av alla känslor och de är lika viktiga alltihop! De känslor som är av negativ art, kräver sin konst att bemöta, bearbeta och tillåta. Vinsten med det arbetet är att nya relationer får också nytt blod och påfyllning. Medans fortsatt låtsaslekar tar med sig all skit från back in the future. Inte ens en sidenklänning kan mota det.
Historien är till för att lära av och ta tillvara. Tvärtom är ett led i ett spektakel.

Det finns många mer än jag som driver ” företaget" Enastående ensamstående mamma. Ett företag som fixar trixar och står pall för känsloutlopp och annat. Jag kan påverka mina tjejer till att inte kapa sina tjejer och till att vara ärliga. Det kräver sin övning.. och just under övning är det enkelt att slå till med gammalt beteende när omvärlden utsätter för prövning.

Ibland undrar jag hur det är möjligt att en vuxen människa inte sätter barnen i första rummet inte ser deras vilja, önskan och känsla .. så länge det sker kommer många barn alltid komma innanför ytterdörren i sin trygghetszon och behöva ge utlopp för hela sitt känsloregister . All cred till alla enastående singelmorsor som fixar detta!

Hur som brödet blev gott . Tonåringarna smakade inte.
Men en vännina fick halva limpan.


Mormors kakform och degbunke in action. Tänk vilken historia det sitter i dem- över generationsgränserna! Snacka om hållbart!

Recept på världen godaste bröd hittar ni i länken här: Brödrecept

Idag är en ny dag. Tonåringarna har sovmorgon och jag har skrivar dag. Det blir en bra dag det här!

By the wy är jag nyklippt också! Yehaa!! Ni får se i nästa inlägg

Kram A.