Har skrivit det så många gånger - vårt nya kök är ett lyckokast! En tillsammanstid som ungarna varit med och designat. Och de liksom jag trivs! Här pluggas det dag som natt likaväl som jag gärna sitter och arbetar vid köksbänken. Att sedan inredda skåp och lådor har skapat ordning och reda är en bonus utan dess like Vårt kök skapar möjlighet till mycket och jag är 100% säker på att delaktigheten från ungarna av design och utförande skapar denna höga trivsel. Jag tror inte en sekund på att bestämma över huvudet på varken unga eller gamla? Trivsel skapas inte av att enbart informera vad som bestämts för samtliga inblandade. Trivsel skapas av respekten av att ge alla inblandade utrymme till delaktighet och medbestämmande innan beslut fattas. Mina ungar och jag är vi. Så viktigt att jag som ensamförälder jobbar för den känslan och delaktigheten för dem. Kram A.