Lyxtid - att sitta i frisörstolen i lugnan ro för att sedan går där ifrån med ny färg och frisyr. Välbehövligt och oönskad är supernöjd! Allt som oftast hoppar jag det besöket och och tar tag i både saxen och färgkartongen själv. Har egentligen aldrig varit rädd för att leka med mitt hår. Men resultatet är såklart ett annat av att låta håret bli ompysslat av fackman än att bli homemade. Färg och längd känns super nu och när är bara sommarfräsch hy kvar att få till.. Åh vad jag längtar iväg till sol och värme.. Före bild - gråsprickligt och långa längder. Efter - korta längder Och sen igår mer blonda än gråspräckligt igen. Ibland svårt att förstå att jag haft 10 år med långa svarta längder.. ha ha och processen från då till nu har tagit sin tid. Men som med allting annat - believe and you fix it! Fixat och trixat efter önskningar har min frisör gjort! Och stunderna i hennes stol är lyxstunder!, väl värda att få till! Kram A.