Vaknade upp denna morgon med att vara helt övertygad om att det var ny månad. Faktiskt var jag redan övertygad igår om att igår var den sista dagen på en låååååång mörk januarimånad. Det tog ett innan jag hittade rätt i verklighetens datum och månad. Bra det där med almanacka iallafall! Jag tyckte t.o.m. att morgonljuset var här igen genom att ny månad var här. Nu blir jag mer osäker., Kanske var det enbart viljan som styrde den uppfattningen.. och egentligen blir det ju mer bonus att jag uppfattade mer ljus än jag man eller hur? Matdag för ena dottern igår och hon timade väl när mormor bidrag med en lasagne som bara var att värma. Det är en kamp ska gudarna veta detta med att automatik få in vilja och engagemang till att ha en matdag.. Men ska den som ger sig. Övertygad om att de en dag när de står utflugna i eget boende har nytta av det! En annan dotter var iallafall sugen på mormors schackrutor och tog saken i egna händer . Det blev goda småkakor som kvällsmys igår! Tack för det!! Så goda de var dessa söta små rutor! Denna singelmamman har iallafall en stor längtan till en solstol en sol en pool och en god bok nu. Det där att investera i sig själv och inte i ungarna. Nytt år nytt tänkande. En vecka för påfyllning av solen utan ungar. Inget jag tidigare gjort- men jag är kanske där nu i livet att barnen väljer annat. Och jag då också behöver tänka nytt. En härlig maj vecka och grunda brännan för sommaren- åh vad skönt- visualiserar vidare denna fredag - den sista dagen i januari! Kram A.