”Så var det freda igen och veckan hade tagit slut..” Början på en gammal Noice låt, en ungdomens favorit låt. Då som nu är fredag en slags mått på att den mer tråkiga delen på veckan är över. Märkligt egentligen när fler och fler idag inte arbetar måndag till fredag. Precision som den härligt goda soldagen igår, kan goda minnen från historien vara till för gratisskjuts av godare nutid och framtid. Första kaffet ute igår och så skön känsla. Det spelade liksom ingen roll inte är vårstädad ännu. Solumgänget där var en kick för kropp och själ. Bra val att jag tog stunden med solen tillvara när vi idag och kommande vecka är tillbaka i gråskalevädret igen. Påfyllning är alltid bra Har ni tänkt på att ingen kan göra allt men alla kan göra lite som kan leda till mycket och förändring Varför spelar så mänga människor med i urusla B-romaner ändå? Handlar det om osjälvständighet ? Som om vissa människor tror att de är odödliga och fullkomliga. Står utanför att bidra världen med empati och gott. Enkel att se igenom för den som vill och är självständig nog. Kram A