Fy och åter fy för detta att fröken väder är på blåshumör. Det gör oss verkligen påminda om hur maktlösa och små vi människor är egentligen. En stark vindby kan rasera allt det en människa byggt upp. Själv förberedde jag med att plocka in lösa ting från balkongen innan vinden tog fart. Det vindar fortfarande här idag men jag hoppas att Ciara är på väg att kulminera för gott. Just kombinationen av kyla och kraftfulla vindar ska man akta sig för. Finns liksom inget gott i något utan värme- eller hur? Nu dax ax att starta dagen och en ny vecka. Eller ja, jag har redan startat med något nya rutiner. Ni vet iblan - rätt ögonblick rätt mindfulness springer man liksom på något som stannar kvar. Så var det med just dessa nya rutiner, och jag bestämde mig för att tro på dem. Återkommer om dem. Men först en dusch Kram A.