Tiden denna tiden. Ni vet ordning och reda pengar på fredag. Och för att komma dit hän så tar det sin lilla tid. Det är oftast inte så lite av ens tid heller som är för fix, trix, ordning och reda. Och allt som oftast också svårt att få till bästa resultat, speciellt om tiden är begränsad.
Det är mycket som pockar på allas vår uppmärksamhet idag, och mycket som ska göras av den egna personen för att hem, jobb och annat ska vara tip top för ordning och reda pengar på fredag.

Det där med hus, vet ju ni som följer mig, är inte direkt något för mig. Har liksom aldrig varit i det tänket. Kanske har det just med tiden att göra..
Jag ser ganska enkelt idag hur begränsad min tid är bara vad gäller min lägenhet. Så mycket annat som också ska till med hus och det runt om som kallas tomt...

Men om och men och för och att, jag ändå hade ett hus.. Tja då kan jag också se att jag även skulle inneha ett superstort garage. Inte just för att fylla med en stor bil. Nej, garaget skulle vara fyllt av alla tänkbara och otänkbara verktyg som skulle underlätta min vardag som husägare.
En slags verktygshall nästan, där mesta möjliga verktyg skulle vara robotliknande. För här kommer min tanke på tiden in igen.. Ju mer av teknikens under som kan fixa det där med snyggt, städat, ordning och reda runt omkring, ju mer avslappnat skulle ett husägarliv vara.

Robotgräsklippare, motorsågar, olika lasrar för hantverk. Rotationslaser tex för att mäta långa räckvidder, en lödningsmaskin, motorsåg. Tja what ever som kan behövas för underhåll och skötel av hus och tomt. Och där så många som möjligt av dem kallar på så lite uppmärksamhet från mig som möjligt, men ändå når det bästa tänkbara resultat föt mitt hus och trädgård.

Åter till nuet med tacksamhet över de nya lärdomarna via detta samarbete med just ett företag som tillhandahåller rotationslaser. Tankar ord och tesxt är som vanligt mina egna.
Jag har lärt mig se behovet och möjligheter som kan skapas med innehav av en rotationslaser. Suveränt för ev kommande husprojekt. Men även om inte, så kan jag nu tipsa vidare för de i min omgivning som ännu inte vet att de behöver detta verktyg som en bästa vän i sina trädgårdsplaner.
När det tex finns behov av att kunna jämna ut en ännu inte plan yta. Eller kanske någon som vill ändra och få en yta att ha en specifik lutning. En rotationslaser är verktyget med stort V även när det gäller att fixa att en nivå vid en punkt ska matcha exakt med samma nivå som en annan punkt. 
Helt plötsligt ser jag ett stort behov av detta verktyg till alla mina hus och tomt fantaster till vänner som fixar och trixar för jämnare tomter.

Själv ska jag mer en en gång i nuet ta mig en annan funderare. 
Hur vore det om min nästa investering blev en robotdammsugare?
Visst skulle tiden räcka till mer samtidigt som ordning och reda för pengar på fredag skulle skapas..
Hur nice låter inte det?

Kram A.