Halleluja moment! Kolla in bilden nedan. Vad kan man säga? Jo: Livet är en prövning med tillfälle och möjligheter till övning och utveckling. Fokus på det vi kan påverka och NO FOKUS på det vi inte kan påverka. Kanske är veckan som kommer en blänkare vädermässigt på att öva tacksamhet. I mitt fall tacksamhet över att ha tak över huvudet som låter mig undslippa att frysa och bli blöt av ovädret utanför. Tacksamhet över mina fyra tjejer som var och en av dem ger mig möjlighet till att utveckla mina egenskaper. Och också får mig att växa som människa. Tacksamhet över drivet inom mig som söker och letar efter just nytänk och möjligheter till det bättre. Nu släpper vi väderleken ( även om vindpustarna donar utanför som om stormen är på väg in..). Låter istället ta veckan tillvara för 3 tacksamhetspunkter om dagen . Lägg ihop dem med njutningspunktetna och du har 6 punkter per dag att öva för godare livskvalité och sinnestillstånd. Vad känner tacksamhet över i nuet? Dela gärna med dig i kommentarerna här under. Kram A.