Måndagsmorgon och iväg i en inte alltför tidig morgon, men ändå iväg under morgontimmarna. Borde varit förbered på dagens klädval och väska packad. Men ack nej.. Så nu undrar jag hur gör ni förbereder ni imorgon dagen innan? Ser ni vinsten i lugnare morgon när ni gör det mot när ni inte gör det.. Jag ser det definitivt! Svart uppifrån och ner . Med lite enstaka vita detaljer till. Tja det får duga en måndag som denna. Viktigt att vara bekväm i mitt klädval och det är jag nästan alltid i svart! Oavsett förberedd eller inte gjorde jag inga direkta avkall för att komma i tid till dagens uppdrag. Mina 3 M satt som de skulle! Kanske var det därav allt flöt på och det inte blev någon större affär av att inte dagens klädkod framlagd . Iallafall fall påverkar mina 3 M mitt sinnestillstånd tänk gott. Har ni testat mina 3 M? Kram A.