Go kväll denna sena och regniga afton. Det är definitivt nerkrypa i sängen med det iskalla regnet utanför som jag kan öva tacksamhet. När jag hör vindarna vina ihop med regnets smattrande ger det i sig ingen trevlig känsla. Kylan och kraften som naturen visar skapar rädsla. Lika obehaglig som när kyla arrogans och orespekt tränger in från vuxenvärlden mot nästa generation. Det skrämmer mig. By the way fick jag en leverans idag. Kanske helt onödiga . Eller kanske blir det mina nya måste ha. Ser ni vad det är på bilden under? Jo detta är mina nya ”tådelare” i silikon. De ska hjälpa till att hålla tålederna rätt . Egentligen för fötter med krokiga tår och fötter med hallgus valgus knölar. Jag har inget dera. Men stött på annons på dem ett flertal gånger. Och så gjorde jag slag i saken. Något förvånad när jag öppnade paket och de var i silikon! Vet egentligen inte vad jag tänkt om materialet - men trodde nog att de skulle vara mer i hårdplast . Hur som nu ligger jag här och förebygger för fina fötter och sappar på tv:n. Och ni som undra så är tådelarna från Shop4body. Testar man inte får man inte veta, eller hur? Kram A.