Nämen god förmiddag kära ni. Fångar det sista som metrologen säger på tv:n: "Vindarna kommer förmodligen ge med sig i början på nästa vecka! Som jag längtar!
Gör ni?
Tillbringat morgonen med bok och kaffe i sängen. Det kallas lyx och väl värt att ta tillvara när fröken väder spökar. Som jag ser det är just övning av ökad flexibilitet en god vinning. Om det är för att ta tillvara fröken väders infall, möten med andra, våga testa något nytt eller sin egna känsla. Det spelar ingen roll. Kan du nyttja din flexibla ådra så vinner du mer än att vara ben fast. "Vill jag ha rätt eller vill jag förändra".
En bra tankeställare för oss alla alltid!

Hur som fick jag hem lite nya produkter från Carmolis igår . Örtkarameller, Örtpastiller, örtspray och örtdroppar. Så smart att greppa några olika smaker i dagligvaruhandeln och ha tillhands hemma i dessa förkylningstider.  I allafall om ni som jag har ett hushåll där ”smaken är som baken delad”. Alla tycker om olika helt enkelt Carmolis sortiment råder bot på detta med olika smaker som passar alla.

Men nu till örtdropparna . Wow, jag hade inte en aning om varken denna produkt eller hur den kan lindra olika delar på min kropp: Mage, muskler och luftvägar
Visst ni detta?
  
För så här är det Carmolis örtdroppar är faktisk gjort efter ett gammalt klosterrecept av eteriska oljor från kända och länge använda örter. Carmolis är helt enkelt mångsidig till sin verkan och användning! För luftvägar och mage: Droppa  5-10 droppar i en varm dryck högst 5 ggr per dag. 
För luftvägarna: 10 droppar i 1 dl hett vatten och ångan inandas.
För ömmande muskler: Smörj på ömmande områden fler gånger per dag. Dock inte på hud som är irriterad av hudåtkommor.
Alltså denna lilla flaska är helt genealisk för mig att ha tillgång till!
Hur har jag klarat mig utan kan jag undra???

Så vänner, kolla av Carmolis sortiment nästa gång ni handlar. Var flexibel och våga prova nytt, greppa de produkter som kan vara bra att ha hemma i ert hem! Ni vet så här års kan luftvägarna bli täppta från den ena dagen till den andra. Och då vill man inte gå iväg och handla.
Nu dags för dusch och undslippa fröken väders vindande för en stund.
Trevlig lördag till er!
Kram A.