Tänker att det alltid ger något att besöka ”världar” som man annars inte brukar besöka. Hur tänker ni? Att besöka EuroHourse mässan är inget som stått på min bucket list. Men har man en väninna som i alla år aktiverat sig på hästryggen, så kan ju någon gång bli den första Eller hur? Jag tänker också att gott väninnebabbel gör sig oavsett miljö! Många ämnen på samtalen och många var de olika utställarna vi kollade in. Men inte bara det.. lite hästaktiviteter såg vi också.. fortfarande tycker jag att hästarna är otroligt stora. Liksom för stora för att jag skulle sätta mig på hästryggen. Jag tycker nästan att det är läskigt nog att se små barn sitta upp och rida iväg. Härligt iallafall att vara tillbaks i sann mässmiljö. Det var ju ett tag sedan. Och med trygg vännina behövde jag inte vars skraj för de stora hästarna. Jag hade ingen egentlig förväntning av vad besöket på EuroHourse skulle ge . Och inte var det en djupdykning av 80-talet iallafall ha ha! Mer om detta i nästa inlägg!!! Så håll koll! Nu väntar tvättkorgen på att kastas in i maskinen. . Flexibilitet ni vet- från det ens nöjet till det andra vardagsbestyret. Vardag som helgdag. En singelmammas liksom! Kram A.