(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Mat.se)

Söndag och redo för ny vecka.
Hur blir man då redo för ny vecka?
Såklart det finns många olika sätt att förbereda sig. Jag har både "to do list" och "vecko-plan" klar. Både privat och jobbmässigt. Ett bra sätt för att avlasta huvudet. Att inte behöva ha allt i huvudet så att säga.
Jag har också ett supertips på att just vara redo för ny vecka . Ett mycket bra både tids och pengasparande tips! 
Check nedan:

Jämn söndag beställer jag nämligen från Mat.se .
Jag går igenom kylen och kommande vecka. Klickar sedan i mina köp därefter.
Hur enkelt som helst!!!
Samt att jag slipper alla de där onödiga köpen som jag gärna gör i livsmedelsaffären.
Tidsbesparande för mig är också att inte behöva lägga tid på att ta mig till affären och shoppa, packa i varorna. Och sedan bära upp kassarna för att sedan packa ur. Så skönt att slippa!!

Nu vet jag vilken ca tid som det kommer plinga på dörren imorgon och utanför står leveranserna med min matbeställning!!
Och vet ni - beställning över 700kr levereras fraktfritt!!!
Detta är en gudagåva både för tid och plånbok!
Testa du med HÄR

Yes, mina vänner - nu längtar jag tills i morgon då mitt halvfulla kylskåp blir proppfyllt igen ihop med att barnen kommer hem. Finns så mycket annat att göra med dem hemma än att lägga tid på att besöka livsmedelsaffären.
Bra jobbat säger jag till mig själv!
Löve that feeling!
Kram A.