Hann med lite solglittrande igår genom raskt stegande mellan jobb innan solen gick i moln. Eller ja- efter lite drygt halva sträckan var den i moln och det blev riktigt kyligt. Men innan dess njöt jag till fullo med näsan i vädret . Fyller mig gärna varje gång solen tittar fram. Tror vi behöver ljuset och solens strålar alla efter den grå vintern. Känner mig nöjd. Riktigt nöjd som tar tillfället i akt och får till raskt stegande om dagarna. Så lätt att känna sig underlägsen alla löpare , men vet ni en daglig rask walk ÄR INTE ATT UNDERSKATTA! Den är så bra för lika väl kropp som själ! Alla är inte där att det funkar att löpträna! Men en stunds dagligt raskt stegande- kan SÅ MÅNGA FLER utföra! Känslan är riktigt skön när man sedan kommer in i värmen igen! En powerwalk som belöning varje dag? Någon som testat? Arbetsveckan börjar gå mot sitt slut för er som jobbar traditionellt måndag till fredag och många . Och för många brukar få ledigt veckoslut för med sig skön känsla . Tänker att skön känsla är bra att skapa varje dag av veckans sju dagar. Ju mer vi guidar oss själva att göra det vi vill och inte vad andra vill så går det enklare att ta sig vidare i den egna sköna känslan . Som egen företagare finns alltid saker att göra oavsett helg eller inte. Tror bestämt att det är dags att summera lite fakturor och andra papper för början av året. ”Papper hela stan är full av papper ” Kram A.