(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Norrskenjackets.com)

 Jag är lyckligt lottad av att ha omgivning att promenera i där både asfalt och natur ingår.  Jag är lyckligt lottad av att ha kläder efter väder att ta på mig.
(Missa inte den den Crazy galna rabattkoden längre ner i inlägget.. lika Crazy som verklighetens upp och ner, men skillnaden är ändå stor den är till din stora fördel!!)
Så av vikt att få lufta sig och skingra tankar i kristider som dessa. Men också så av vikt att få rutin på daglig promenad för hälsan alltid!
Jag är yckligt lottad av att vi i Sverige fortfarande har och får möjlighet att gå ut och promenera!

Som jag redan delgivit er tidigare studerar mina två äldsta i Barcelona. De sitter i karantän som alla andra i Spanien.. Endast promenad en och en till och från apotek livsmedel och vård är tillåten..

Så ta tillvara möjligheter vi har och begränsa istället det du kan som tex umgännge. Promenad funkar ypperligt och kan tas en och en! Frivilligt för ett högre syfte!!!
Igår blev det en morgon och en eftermiddagspromenad . Strålande sol och nordanvind men ändå en känsla av vår! Så härlig påfyllning!

Min härligt varma och ombonade vinterjacka i svart med skön luva var på under förmiddagen så att naturens njutning kunde ske utan att frysa

Det där med luvjacka är bland det bästa jag vet!!! Inget frysande om öronen här inte!
Under eftermiddagen mer värmande i solen och som sig bör under våren åkte min tunnare vårjacka på. Dock med värmande tjockt under!
Oj så härligt!

Ljuvlig känsla att ta på sig lättare kläder!
Då är det vår!

Njöt av naturen även med vårjackan på! Låter nu bägge jackorna hänga framme i hallen. Bägge två fyller ditt syfte så här års!
Att varva vinter med vår och två bra jackor som även funkar i fuktigt väder är så gott att ha!
Både vår och vinterjacka kommer från Norrskenjackets.com. En webshop fylld med fantastiska och tåliga jackor för kvinnor av kvinnor för alla tillfällen och väder. Kan det bli bättre?
Jo, MED RABATTKOD CRAZY FÅR DU NU upp till 70% rabatt på vinterjackor och upp till 50% på vårjackor!!!!
Förstå vilka bästa köp som nu går att göra för ljusare tider som kommer bakom kröken trots allt!!!

 Nedan ser du två nya favoriter som jag hittade i Norrskenjackets webshop.
Hur snygga????
Bra jacka och vädret kan aldrig hindra från en daglig promenad! Ett verktyg så underskattat för godare hälsa! In och gör ditt bästa fynd ever vettja! Take Care! Kram Annelie

Bra jacka och vädret kan aldrig hindra från en daglig promenad!

En daglig promenad, ett verktyg så underskattat för godare hälsa!
In och gör ditt bästa fynd ever vettja!

Norrskenjackets ebshop hittar du HÄR
Rabattkod: CRAZY (ger 50% rabatt i nuet!!)
Take Care!
Kram Annelie