Den nya tiden vi är i är att vara tillbaka i tider av att vara mycket hemmavid. Tider som när generationen före mig växte upp och samlingarna var runt radion och sedan den svartvita tv:n. Alla var samlade runt samma aktivitet i hemmet.

Utvecklingen sedan dess har gått till att nästan inte ens vid arbetsfri tid så samlas familjer hemmavid och aktiverar sig tillsammans.
Semestrar på resande fot utomlandes är för många mer aktuellt än vilande i hemmet.

Nutidens virusspridning har nu stoppat det liv vi har utvecklat. Hemmet är numera återigen vår borg och där vi är samlade. Vare sig vi vill eller inte så behöver vi ta både tid och hem till vara. Och vet ni, det finns mer som kan gynna än att var och en av oss sitter själva i ett soffhörn med varsin digital uppkoppling.
Vi har nu alla möjlighet att plocka tillbaka fokuset och umgänget för sällskapsspelen!! Tillsammanstid och sällskapsspel runt ett bord där vi kan lära och glädjas med varandra och av spelen.

Det nya godisspeket Bean Boozled Flaming Five ger upphov till många skratt när det gäller att utmana varandra att äta gelebönor med chilistyrka!!

Med detta godisspel skapas kul och viktigt häng och umgänge runt spelbordet med hela familjen. Nästan som i radiotiderna förr.
Bara att snurra rouletten så är spelet, spänningen. hettan och skratten där!
Superkul!

Tiden är väl värd att tas tillvara och nya aktiviteter behövs. Tillsammanstid hemmavid med sällskapsspel är inget nytt, bara en aktivitet som nu behöver dammas av och återuppstå.
Take Care!
Kram A.